Het park

De recreatiewoningen op het park zijn privé-eigendom en zijn beschikbaar voor recreatief verhuur, of worden door de eigenaar zelf gebruikt. De vakantiewoningen zijn vrijstaand en liggen op ruime kavels, en beschikken over een mooie tuin en terras. Door zijn ligging middenin natuurgebieden, kunt u vanaf het terras een grote verscheidenheid aan vogels zien en horen. Het park is zo ingericht dat er veel privacy is voor de gebruikers, terwijl het tegelijkertijd zijn open karakter behoudt.

DSC 0502

Buitengoed het Lageveld kent geen eigen, centrale voorzieningen zoals een zwembad of een restaurant. Dat geeft aan het geheel een zekere rust, die zo kenmerkend is voor het gebied. Het park ligt echter naast het ca. 36 hectare grote recreatiegebied het Lageveld, waar u niet alleen zandstranden vindt, maar ook riante waterpartijen met zwemvijver, kindervijver en surfvijver, trimbanen en wandelpaden in het omringende groen.

Het dagelijks beheer van is in handen van een door de
Vereniging van Eigenaren gecontracteerde partij. Deze houdt toezicht op en draagt zorg voor het onderhoud vanhet park. Ook regelt de VvE de sleuteluitgifte, de
schoonmaak en andere aan de verhuur van de
woningen verbonden activiteiten.DSC 0506

Buitengoed het Lageveld ligt op ongeveer twee kilometer afstand van Wierden, een gezellig plaatsje met tal van uitgaansmogelijkheen. Voor meer informatie, klik hier.

Nieuwsgierig geworden? U kunt zich hier aanmelden voor een vrijblijvende bezichtiging.