Technische gegevens

uitvoering_entree links

– Netto vloeroppervlakte beneden 70m2, boven 35m2, inhoud 300m3. De buitenhuizen vallen onder het nieuwe bouwbesluit voor woningen en hebben daardoor een gunstig energieprestatielabel.

– De buitenhuizen zijn traditioneel gebouwd. Opgetrokken metselwerk en betonnen verdiepingsvloeren, de topgevels zijn voorzien van Western red cedar hout. Hemelwaterafvoeren, dakgoten en buitenlampen zijn in zink uitgevoerd.

– Het is mogelijk om de vloertegels en keuken zelf uit te kiezen. Hiervoor kunt u een kijkje nemen in de modelwoning of in de showroom.  Afbouwtijd vloeren en keukens en eventueel mee te leveren inventarispakket ca. 5 weken.

– Alle buitenhuizen hebben een eigen meterkast, Wi-Fi en televisieaansluiting zijn in het huis aanwezig.

– Ieder buitenhuis heeft 2 badkamers waarvan 1 met dakkapel, de badkamers zijn voorzien van luxe tegels met hangcloset. Ook de designradiatoren en spiegels worden standaard meegeleverd.

– De tuin wordt afgewerkt met beukenhagen en gazon. De bestrating wordt rondom het huis gelegd met o.a. 2 parkeerplaatsen een opgang en terrassen. De bestrating zal worden uitgevoerd in verharde betonklinkers dikformaat in de kleuren (herfst) rood/bruin 7×20 cm en 8 cm dik, totaal circa 125 m² inclusief opsluitbanden.

– De parklasten zijn 1.631 euro excl. BTW per jaar. In de beheerskosten zit het gehele gemeenschappelijke en technische toezicht van het park. Iedere eigenaar krijgt eigen of meerdere toegangspassen / slagboompassen.

Volledige technische omschrijving hier aan te vragen.

Nieuwsgierig geworden? U kunt zich hier aanmelden voor een vrijblijvende bezichtiging.