Omschrijving vakantiewoning


De woonoppervlakte van de recreatiewoningen is 105 m², verdeeld over twee verdiepingen. De vakantiewoningen zijn standaard uitgevoerd met de meeste hedendaagse luxe. De tuinen zijn vakkundig aangelegd en kunnen naar wens uitgebreid worden. Rondom het huis liggen 130 m² herfstrode klinkers, met een terras en eigen parkeerplaats. Elke recreatiewoning is geschikt voor minimaal zes personen, en beschikt over een eigen slaapkamer beneden en twee slaapkamers boven. De woning heeft meerdere openslaande tuindeuren die terugkomen in de woonkamer, keuken en slaapkamer. U kunt in de modelwoning een inventarispakket zien dat optioneel leverbaar is.

Alle vakantiewoningen worden traditioneel gebouwd en zijn nagenoeg onderhoudsvrij door het gebruik van kwaliteitsmaterialen. De woningen zijn standaard zeer compleet en luxe uitgevoerd met tegelwerk, complete keuken met vaatwasser en combimagnetron, eigen meterkast en CAI. De koper heeft, indien tijdig besproken, inspraak bij de indeling en uitvoering van de woning.

Kwalitatief hoogwaardig onroerendgoed op een aantrekkelijke locatie is de afgelopen decennia één van de betere beleggingsvormen gebleken. We nodigen u daarom van harte uit om te komen kijken in Wierden. Overtuig uzelf van de mogelijkheden van deze slimme vastgoedbelegging!